O nás

Vítejte ve světě elegance a nadčasové krásy - jewelix.cz!

Jsme dvě nejlepší kamarádky spojující mnohem víc než jen doživotní přátelství, které začalo téměř před dvěma dekádami na školním hřišti. Po osmnácti letech vzájemného sdílení radostí i starostí, smíchu i slz, jsme se rozhodly své sny spojit do jednoho velkého podnikatelského dobrodružství a založily jsme si vlastní e-shop, který nabízí šperky z chirurgické oceli. 

Chceme přinést každé ženě šperky, které nejen září, ale také vydrží. Naše kolekce dámských šperků z chirurgické oceli je symbolem moderního designu, odolnosti a dostupného luxusu. Naše poslání je jasné: nabídnout šperky, které můžete nosit každý den, bez obav z poškození nebo ztráty lesku.

Chirurgická ocel, kterou používáme, je hypoalergenní a odolává běžnému opotřebení, což z našich kousků činí ideální společníky pro každou příležitost. 

Věříme, že jednoduchost spojená s kvalitou je klíčem k eleganci, a proto naše kolekce odráží právě tyto hodnoty. Ať už hledáte jemný náramek, okouzlující náušnice nebo originální prsteny, naše široká nabídka zaručuje, že si každá žena najde svůj oblíbený kousek, který ji bude doprovázet den co den.

Připojte se k nám a objevte krásu šperků, které projdou testem času. Protože každá žena si zaslouží zářit s grácií a sebejistotou, kterou v sobě nosí.

Za tým jewelix 

o-nas-foto-5